Referenties

Wat vinden de ouders en kinderen van Pepper's Daycare?

“Sandra is een hele lieve en betrouwbare oppas. Ze heeft drie jaar lang twee dagen per week op onze kinderen van nu 3, 7 en 9 gepast. Ze is zowel goed met kleine babies als met schoolgaande kinderen. Door haar ervaring, deskundigheid en liefde weet ze een gezellige, rustige, veilige en liefdevolle omgeving te creëren voor de kinderen. Ze zijn alle drie gek op haar!

Karin

moeder van Tom, Bram en Eline

Mijn zoontje Fince komt al drie jaar bij Sandra en heeft het erg naar zijn zin. De eerste dag was even wennen maar daarna ging het allemaal goed. Hij gaat graag naar Sandra toe en weet altijd wel iets leuks te melden. Dit geeft je als ouders een erg fijn gevoel.

Toen hij een beetje kon praten en hij mama kon zeggen, werd Sandra dan ook mama Sandra genoemd. Dus was er een mama Mama en een mama Sandra :). Er is dan ook een hele leuke band ontstaan tussen die twee. Spelen met de andere kinderen vindt hij helemaal leuk. Daarnaast vinden wij het fijn dat ze een oppasboek bijhoudt waarin de dag in een notendop beschreven wordt. Ook stuurt ze ons regelmatig een WhatsApp met een foto of een filmpje van iets leuks wat er is gebeurd of als ze ergens zijn geweest. Ook is het prettig dat als er iets speciaals te melden valt, dit persoonlijk verteld wordt. Eind van het jaar wordt Fince vier en gaat hij naar school. Dus tot zover erg bedankt voor de goede zorgen!

Marcia

moeder van Fince

Elke keer als Sandra er was, was het weer een groot feest . Sandra was onze steun en toeverlaat gedurende 1 1/2 jaar. Onze kinderen van 3 en 6 jaar zijn dol op Sandra, niets is haar teveel en er mogen altijd extra kindjes mee uit school. Flexibel, betrouwbaar en lief zijn termen die van toepassing zijn op Sandra. Zo nu en dan een boodschap, meedenken met het gezin en altijd een plannetje paraat.

San, dank voor je betrokkenheid bij ons gezin!

Claartje

moeder van Julie en Philip

Voor ons is Sandra onze lieve buurvrouw, maar ook een hele fijne gastouder.
Ons dochtertje Isa ging altijd naar opa en oma mij wij vonden het ook erg belangrijk dat Isa leerde spelen en vooral delen met de kindjes, en wat is er nu makkelijker dan een gastouder om de hoek 

Isa is hier altijd met veel plezier geweest en gaat hier vaak nog spelen/logerenmet de kindjes.

Sandra is een fijne gastouder en de kindjes voelen zich hier zeker op hun gemak en hebben de ruimte om zich te ontwikkelen, ook met de leuke uitstapjes die ze geregeld maken.

Roger en Linda

ouders van Isa