Over Pepper's Daycare

Gastouderopvang in de wijk Tolhek in Pijacker

Wat vind ik belangrijk:
– Huisregels | download (.pdf)

Sandra Swillens

eigenaar Pepper's Daycare

Over mij
Mijn naam is Sandra Swillens. Ik ben een actieve, gezellige en consequente vrouw met veel liefde voor werken voor en met kinderen. In mijn vrije tijd lees ik graag en dan het liefste natuurlijk in de zon in de tuin! Ik werk sinds het najaar van 2000 in de kinderopvang. De eerste 9 jaar werkte ik in een aantal kinderdagverblijven. Daarna ben ik gaan werken als nanny/gastouder aan huis. Dit heb ik 3 1/2 jaar met heel veel plezier gedaan, maar nu werk ik dus vanuit mijn eigen huis als gastouder. Zelf vind ik deze vorm van kinderopvang natuurlijk het leukste. Ik heb alle vormen van dichtbij mogen ervaren, maar gastouder zijn is echt een geweldig beroep!

 Over de locatie en omgeving
Samen met mijn 2 katten Rambo en Kruimeltje woon ik in een eengezinswoning in de wijk Tolhek in Pijnacker. Onze huiskamer is volledig kindvriendelijk ingericht om op een veilige en rustige manier de dag door te brengen. Op de eerste verdieping is een aparte slaapkamer waar de kinderen rustig een dutje kunnen doen. Verder is een kindvriendelijke tuin aanwezig om fijn in te spelen met mooi weer. Pepper’s Daycare bevindt zich in een rustige wijk met een kleine speeltuin voor de deur. De winkels van winkelcentrum Keizershof zijn hier op loopafstand. En tenslotte is vlakbij een parkje met een fijn wandelpad, speeltuinen en picknicktafels. Leuke uitjes vlakbij!

Elke keer als Sandra er was, was het weer een groot feest . Sandra was onze steun en toeverlaat gedurende 1 1/2 jaar. Onze kinderen van 3 en 6 jaar zijn dol op Sandra, niets is haar teveel en er mogen altijd extra kindjes mee uit school. Flexibel, betrouwbaar en lief zijn termen die van toepassing zijn op Sandra. Zo nu en dan een boodschap, meedenken met het gezin en altijd een plannetje paraat.

San, dank voor je betrokkenheid bij ons gezin!

Claartje

“Sandra is een hele lieve en betrouwbare oppas. Ze heeft drie jaar lang twee dagen per week op onze kinderen van nu 3, 7 en 9 gepast. Ze is zowel goed met kleine babies als met schoolgaande kinderen. Door haar ervaring, deskundigheid en liefde weet ze een gezellige, rustige, veilige en liefdevolle omgeving te creëren voor de kinderen. Ze zijn alle drie gek op haar!

Karin